Det er efterhånden ved at blive rigtig forår. Det har været så varmt, at jeg har flyttet yogamåtterne op på fåreskurets tag. Når man ligger heroppe, kan man rigtig høre fuglene kvidre og blot se trækronerne og den fantastiske himmel. Det giver en helt særlig ro i sindet og det er svært ikke at komme til at smile.

Jeg glæder mig rigtig meget til, at det bliver varmt nok til at ligge heroppe om aftenen og natten. Der er ikke ret meget lysforurening her ude på landet, så himlen er spækket med stjerner.

Alexander og jeg byder de første gæster tilbage til weekendkursus i yoga her i slutningen af maj. Det bliver spændende at komme rigtig i gang med kurserne. Der er fuldt booked på kurset i maj, men der er stadig pladser i juni.

Ellers er der fuld gang i naturen. På Mikrogaarden spirer de første grøntsager i køkkenhaven og der pibler også diverse flerårige grøntsager op i skovhaven. Der er desværre også en del skvalderkål. Det pap vi lagde ud for at kvæle uønsket ukrudt, var desværre ikke kraftigt nok- eller tæt nok til at stoppe de ivrige skud. Jeg har forsøgt at spise mig igennem de fleste små grønne blade. Heldigvis kan fårene rigtig godt lide skvalderkål, så de har været på græs opppe i haven. Græsslåmaskinen har fået en lille pause.

En dejlig overraskelse har været, at nogle planter jeg troede var ukrudt viser sig at være spinatranke, så de er blevet plantet ud ved det gamle blommetræ, så de kan gro op ad det. Jeg glæder mig til at have frisk “spinat” hele sommeren.