Lej hele huset

Mikrogaarden har tre store dobbeltværelser, et fuldt udstyret køkken og badeværelse med kar. Der er en stor stue/studio til yoga, leg, samspil og dans og en mindre hyggestue på 1. sal. Der kan reddes op i de tre værelser og stuen på 1. sal til op til 9 personer.

På forhånd kan der bestilles en måltidskasse med friske råvarer, som vil stå klar ved ankomst.

I tilknytning til huset er der 11 tønder land med marker, haver, skov og mose. Her er både høns, kat og får og geder, som smitter med deres gumlende ro. Der er cykler i alle størrelser og ikke langt til tre af Vestsjællands naturperler: Vesterlyng, Aamosen og Røsnæs.

Praktisk information

Mikrogaarden ligger 3 km fra Svebølle Station. Lån af cykler fra stationen kan aftales på forhånd. Bus 520 mellem Holbæk og Kalundborg stopper i Viskinge og derfra er der 700 m ned ad grusvejen. Det er også muligt at komme i bil. Mikrogaarden sigter på at blive et Permakultur LAND center. LAND står for ”Læring, Aktivitet, Netværk og Demonstration”. Vi ønsker at dele praktiske bæredygtige løsninger med omsorg for både mennesker og jord.

Priserne for leje af hele huset ligger fra 4.000 kr. for en weekend (fredag kl. 14 til søndag kl. 14) og 7.000 kr. for en uge afhængig af sæson.

Ring til Pernille på 27 59 11 27 for at aftale nærmere.

Download vores velkomstbrev på dansk og engelsk

Andre tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag spændende nyheder i din indbakke
* indicates required