Hvad har vi dog haft så travlt med på Mikrogaarden her i efteråret?

Vi har holdt et solskinsberiget introkursus i permakultur i slutningen af september og tog derefter et smut til England for at møde nogle seje permakulturister. Heriblandt Looby Macnamara, som har skrevet flere bøger om cultural emergence og Matt Dunwell, som startede Ragman’s Lane Farm for over 30 år siden.

Kæmpe inspiration for vores lille oase i Viskinge.

Inspiration har også været at finde i København hvor Jette Hye Jin Mortensen i november introducerede en ny sammenslutning mellem kunstverdenen, videnskab og permakultur -ASP- Art, Science, Permaculture. Utrolig spændende og fremadrettet alliance.

Sidst men ikke mindst har vi været til LAND forsamling i Vester Vedsted ved Vadehavet. LAND står for Læring, Aktivitet, Netværk og Demonstration. LAND netværket er en gruppe af permakulturister, som arbejder for at udbrede kendskab til permakultur gennem praktiske workshops og demonstrationer, der hvor de bor. Udover at udveksle en masse erfaringer, plukkede vi østers og drak lokalt producede bobler. Det var en fest.

På Mikrogaarden arbejder vi ihærdigt på at blive et akrediteret LAND center.

Men lige nu glæder vi os til jul. Vi hører rygter om, at selveste julemanden overvejer at stoppe på Mikrogaardens B&B denne jul. Jubii 🙂