Indlæser Begivenheder

Vi gentager succesen fra 2021 og udvider festivalen til to dage i 2022 med et stjernespækket program om permakultur, spiselige planter, helende urter og grønne fællesskaber.

(For det fulde program se nederst på siden)

Køb billetter her:  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/6rtz69dml8

Her er et udpluk af tilbud:

Historien om Viskinge Eventyrlige Skovhaver – vejen til den fælles drøm – rundvisning, foredrag og workshop

Fællesskaberne fra Viskinge Eventyrlige Skovhaver viser rundt i de kommende skovhaver og Bent Mariager fra Grønne Nabofællesskaber og fortæller om vejen til den fælles drøm. Han fortæller om organiseringen og deler ud af sine gode erfaringer, og du får selv lov at bidrage med dine gode ideer.

Nyd et fladbrød

Bager og caféejer Hanim Özcan er hos os hele dagen og bager lækre store fladbrød med persille og feta. Du kan være med til at bage eller bare nyde et nybagt fladbrød.

Giv børnene deres fremtid tilbage – foredrag

Lærer og permakulturist Christian Lykou om pædagogisk praktisk permakultur til forældre og professionelle. Vores børn ser ind i en noget usikker og foranderlig fremtid. Hør hvordan Christian har brugt naturen, permakulturen og to skovhaver til at give børn og unge handlemuligheder og håb for jordens og egen fremtid.

DIY med bivoks – workshop

Biavler Eva Max Andersen inviterer til bivoksworkshop. Her kan du lave dine egne foodwrap af genbrugsstof og bivoks.

Tilbered og nyd en Vild Middag

Vores dygtige lokale kok Nicklas Jedig fra Jyderup, tidligere kok på Jyderup Højskole og nu med egen cateringvirksomhed står for kreativ mad af sæsonens lokale råvarer, og vi skal nyde hans enestående kompetencer inden for det vegetariske. Glæd dig til en unik madoplevelse. Har du lyst kan du bruge eftermiddagen på at hjælpe med tilberedningen og få tips og trick til din egen gourmet bålmad.

Musik

Susanne O og Cafébandet leverer varm og nærværende musik fra hjertet om drømme og liv krydret med små anekdoter.

Pileflet

Du kan prøve kræfter med pileflet. Alle kan være med når vores erfarne pilefletter Mette Lindstrøm, forvandler smidige grene til smukke brugbare brugsting. Du kan flette små ninsenkurve, lurendrejere eller plantestativer. Har du mod på at bruge hele dagen, kan du vælge at flette en traditionel spansk zarzokurv.

Nattetur

Vi lytter efter lydene i mørket og kigger på stjernerne. Det er Christian Lykou og søn, Tobias Lykou på 10 år, som viser børn og voksne rundt i nattens univers. Køb billet her. Vi slutter kl. 24 med varm suppe til nattens vandringsmænd.

Badetur

Har du valgt at overnatte og har lyst til en morgendukkert er der fælles badetur til Danmarks bedste badestrand ved Vesterlyng

Lad grøntsagerne klare arbejdet – foredrag

Kunne du tænke dig at høste grøntsager året rundt og slippe for at så og luge? Det kan blive virkelighed med flerårige grøntsager. Lad gartner og permakulturist Mette Brodersen, mangeårige gartner i Birkegårdens Haver, føre dig ind i de flerårige grøntsagers uendelige verden.

Lægeurter og jordforbindelse

Hyldemor – Maria Lisette Jacobsen, moderne klog kone, shamanist og arkæolog fortæller om helbredende planter og magiske urter. Åben dine sanser og lad Hyldemor føre dig ind i et ældgammelt univers af mennesker og urter. Vi skal på tur, lytte, dufte, se og selv prøve kræfter med urterne.

Snitte workshop

Igen i år står snedker Rikkepippi Ravn for en snitteriet, hvor børn og voksne kan lære at snitte deres egen træske eller, hvis du er rigtig fingernem, en gaffel eller en knage.

Køb billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/6rtz69dml8

 

Se hele programmet her:

LØRDAG

10:30 – 12:00   Vejen til den fælles drøm

12:00 – 13:00   Frokost

13:00 – 14:30   Giv børnene deres fremtid tilbage

14:00 – 16:30   DIY med bivoks

18:00 – 20:00   Vild Middag

20:00 – 22:00   Musik

22:30 – 24:00   Nattetur

MULIGHED FOR OVERNATNING I TELTE PÅ MARKEN

SØNDAG

08:00 – 10:00   Badetur

10:30 – 12:00   Lad grøntsagerne klare arbejdet

12:00 – 13:00   Frokost

13:00- 14:30    Lægeurter og jordforbindelse

15:00 – 16:30   Kaffe og kage- Vi ses næste år 😊

 

Go to Top