Yoga weekend kursus

Indhold

Mikrokursus for 4-6 deltagere. Der vil blive undervist i både asanas (dvs. fysiske øvelser), åndedrætsøvelser og forskellige meditations-teknikker.

Undervisningen vil blive tilrettelagt efter deltagernes evner og behov og komme vidt omkring i forskellige yogateknikker – med særlig vægt på, at du efterfølgende selv kan sammensætte dit eget træningsprogram efter behov. Der er forskel på, om du praktiserer for at opbygge muskler, afhjælpe fx rygsmerter, give dig mental balance eller gøre dig klogere på et livsvalg, du står overfor. Og ikke mindst afhænger det af, hvor meget du vil træne og hvilken førlighedstilstand din krop er i. I undervisningen indgår klassiske hatha-øvelser; dynamiske og længerevarende stræk/stillinger, åndedrætsøvelser, mantra og lydobservation.

Igennem weekenden vil deltagerne og værter forberede måltider fra lokale økologiske råvarer og spise sammen.

Dine værter er Alexander Lassithiotakis og Pernille Cauchi
Alexander har forskellige yogauddannelser og er nu i gang med en instruktøruddannelse og under uddannelse som kropsterapeut. Alexander trækker på forskellige yogatraditioner, men er særligt inspireret af T.K.V Desikachar, som har en tilgang, hvor yogaen tilpasses den enkelte frem for omvendt (I vesten kendt som Vini- yoga, eller måske har du læst bogen ”The heart of yoga”?). Alexander har en forkærlighed for det meditative frem for det akrobatiske og gymnastiske Du kan læse mere om hans yoga her.

Pernille er stifter af Mikrogaarden, som er et mikro-kursuscenter drevet efter permakulturprincipper. Mikrogaarden sigter på at blive et permakultur LAND Center. LAND står for læring, aktivitet, netværk og demonstration.

Pris

Der er 3 lyse værelser på Mikrogaarden med to eller tre senge i hver.

Deleværelse (man deler med 1 eller 2 personer af samme køn afhængigt af deltagerantal): 2.500 kr.

(Der er enkelte pladser til 2.000 kr. for ledige, pensionister, studerende, etc.). Der er også mulighed for enkeltværelse, men pga. små hold er prisen for enkeltværelse + 1.000 pr. person. Prisen inkluderer undervisning, vegetarkost og logi, sengelinned og håndklæder. Der er mulighed for at låne meditations- og yogaudstyr.

Praktisk information

Weekendophold løber fra fredag kl. 14 til søndag kl. 14. Mikrogaarden ligger 3 km fra Svebølle Station. Lån af cykler fra stationen kan aftales på forhånd. Bus 520 mellem Holbæk og Kalundborg stopper i Viskinge og derfra er der 700 m ned ad grusvejen. Det er også muligt at komme i bil.

Tilmelding

Send en mail til: kontakt@mikrogaarden.dk
Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer og om du evt. ønsker enkeltværelse. Her kan du også skive, om du ønsker at komme i betragtning til en plads til reduceret pris. Du kan betale for weekenden i én eller to rater. Din tilmelding er gældende ved betaling af depositum på 1.000 kr. til: Reg. nr.: 8401 Konto: 1152174 (Merkur Bank). Husk at skrive dit fornavn og tekst “yoga” og kursusdato ved overførslen (eks. ”Hanne yoga 23-24 april”). Restbetaling senest 10 dage før weekendens start. Din tilmelding er bindende fra betalingstidspunktet for første betaling. Bliver du forhindret i at deltage, kan du frit overdrage pladsen til en anden – husk blot at give besked i sådan et tilfælde.

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før weekendens start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.000 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. Ved afbud senere end 14 dage før weekendens start, refunderes det indbetalte beløb ikke.

Forbehold for ændringer

Hvis yogaweekenden – fx pga. force majore; eksempelvis ændringer mht. corona – ikke skulle være mulig at gennemføre, findes en ny dato for afholdelse.

Stedet

Mikrogaarden er beliggende på 11 tønder land med skov og mose i det smukke Vestsjælland. Der er rig mulighed for at gå ture i skoven, når der ikke er undervisning. Mikrogaarden har også tamme får og geder, som er ret kælne. Derudover er der høns, som leverer friske æg til morgenmaden.

Program

FREDAG

Fra kl. 14
Ankomst og indkvartering på Mikrogaarden

18:00
Middag

20:30 – 22:00
Yoga nidra og meditation


LØRDAG

Fra kl. 7:00
Morgenmad

9:00 – 12:00
Styrkende flow og yoga nidra

12:00
Frokost og personlig tid

16:00 – 18:00
Teknik gennemgang og/eller personlige programmer

18:00
Middag

22:00 – 24:00
Langsom praksis, åndedrætsteknikker, meditation


SØNDAG

Fra kl. 7:00
Morgenmad

9:00 – 11:00
Yoga, mindfulness og meditation

12:00
Frokost

14:00
Afrejse Mikrogaarden

Der tages forbehold for ændringer i programmet og vi glæder os til at høre, hvad du gerne vil have ud af det.

PÅ GENSYN

Andre tilbud